NIEUWS

Voor korte updates, zie Twitter

1 maart 2018
Zoals altijd is de update veel te laat en is er veel gebeurd de afgelopen tijd. Momenteel zitten we druk in de clubtour met mijn nieuwe band Voltage en ook het festivalseizoen begint er al aardig uit te zien. Daarnaast ben ik achter de schermen altijd druk met nieuwe dingen. Zodra er meer te melden is, hoor je het hier waarschijnlijk niet als eerste, maar uiteindelijk altijd wel!


9 januari 2017
Daar zijn we weer nieuwstijd! Er zijn veel dingen gebeurd in het afgelopen jaar en er staan minstens net zo veel dingen op stapel voor het komende jaar. Komende tijd ga ik in ieder geval de clubs in met STAVAST, met oud-Heideroosjes frontman Marco Roelofs.
Daarnaast zijn we met Projekt Rakija volop aan het voorbereiden op het nieuwe album, wat dit voorjaar opgenomen gaat worden.
Hou de boel dus in de gaten, 2017 wordt weer tof!


22 juni 2015
Nieuws midden in het jaar? Het moet niet gekker worden! Maar het is toch zo, want vandaag is aangekondigd dat we met Projekt Rakija op Lowlands staan. LOWLANDS! Een droom die uitkomt, dus wel een nieuwsberichtje waard, dacht ik.


1 januari 2014
Eerste dag van het jaar, dus tijd voor mijn jaarlijkse nieuws update! Er is veel gebeurd afgelopen jaar, leuke en minder leuke dingen. Minder leuk was het (voorlopige) stoppen van Tommy Ebben & the Small Town Villains. Tommy is druk met andere projecten als Knalland en heeft een nieuwe plaat gemaakt, met een nieuwe muzikale richting. Zijn eerste single belooft veel goeds, dus houd hem in de gaten. De toekomst zal uitwijzen of de Villains nog in actie zullen komen, we zullen zien.
Een van de leukere dingen is dat ik me aangesloten heb bij Ivo Gleeman. Ivo is een singer-songwriter in de traditie van Curt Cobain, Rory Gallagher en Neil Young: krachtige nummers die zowel akoestisch als in bandbezetting goed uit de verf komen. Er staan al een aantal dingen gepland voor het nieuwe jaar, dus het belooft wat!
Ook speel ik sinds een tijdje bij de Arnhemse singer-songwriter Miriam Moczko. Ik ken Miriam nog van mijn tijd op het conservatorium en onze wegen zijn weer gekruisd. We hebben in november de release van haar derde EP 'Fat Moon' gespeeld en we zijn van plan het komende jaar veel te gaan spelen.
Tot zover voor nu, de beste wensen en tot ziens op het podium!


7 januari 2013
Nieuw jaar, nieuw nieuws! 2012 is een jaar van hoogtepunten geweest. Veel toffe shows gedaan, een mooie en goed ontvangen plaat (mijn eerste vinyl!) gemaakt met Tommy Ebben & the Small Town Villains en een vette EP van Hot Sushi.
Het komende jaar wordt het met deze bands wat rustiger, omdat beide een jaartje ertussen uit gaan. Iedereen heeft even een break nodig en andere plannen die hij/zij waar wil maken. Tijd voor nieuwe dingen dus!

Als eerste ga ik samen met een aatal heel toffe muzikanten een Bruce Springsteen sessie doen. Eind januari zijn de eerste try-outs en als alles meezit, gaan we in juli in de Undercover-tent op de Zwarte Cross spelen.
Ook ben ik sinds kort bassist bij Dwayne Verheyden, een accordeon-talent uit het zuiden van het land. Daarmee staan inmiddels enkele toffe shows gepland, dus dat wordt leuk.
Uiteraard geef ik ook nog steeds les en ben ik altijd op zoek naar leuke projecten, dus ben niet bang om contact met me op te nemen!


4 februari 2012
Voor de volledigheid heb ik maar eens een discografie gemaakt en op mijn site gezet. Alles waar ik op meespeel en wat officieel gereleased is staat erbij. Het is nog niet superveel, maar hopelijk gaat het dat wel ooit nog worden!
Je vindt hem links in het menu, of je kunt klikken op DISCOGRAPHY.


9 januari 2012
De nieuwe clip van Hot Sushi is uit!
Check hem bij MEDIA of op YouTube.


26 augustus 2011