NIEUWS

Voor korte updates, zie Twitter

9 januari 2017
Daar zijn we weer nieuwstijd! Er zijn veel dingen gebeurd in het afgelopen jaar en er staan minstens net zo veel dingen op stapel voor het komende jaar. Komende tijd ga ik in ieder geval de clubs in met STAVAST, met oud-Heideroosjes frontman Marco Roelofs.
Daarnaast zijn we met Projekt Rakija volop aan het voorbereiden op het nieuwe album, wat dit voorjaar opgenomen gaat worden.
Hou de boel dus in de gaten, 2017 wordt weer tof!


22 juni 2015
Nieuws midden in het jaar? Het moet niet gekker worden! Maar het is toch zo, want vandaag is aangekondigd dat we met Projekt Rakija op Lowlands staan. LOWLANDS! Een droom die uitkomt, dus wel een nieuwsberichtje waard, dacht ik.


1 januari 2014
Eerste dag van het jaar, dus tijd voor mijn jaarlijkse nieuws update! Er is veel gebeurd afgelopen jaar, leuke en minder leuke dingen. Minder leuk was het (voorlopige) stoppen van Tommy Ebben & the Small Town Villains. Tommy is druk met andere projecten als Knalland en heeft een nieuwe plaat gemaakt, met een nieuwe muzikale richting. Zijn eerste single belooft veel goeds, dus houd hem in de gaten. De toekomst zal uitwijzen of de Villains nog in actie zullen komen, we zullen zien.
Een van de leukere dingen is dat ik me aangesloten heb bij Ivo Gleeman. Ivo is een singer-songwriter in de traditie van Curt Cobain, Rory Gallagher en Neil Young: krachtige nummers die zowel akoestisch als in bandbezetting goed uit de verf komen. Er staan al een aantal dingen gepland voor het nieuwe jaar, dus het belooft wat!
Ook speel ik sinds een tijdje bij de Arnhemse singer-songwriter Miriam Moczko. Ik ken Miriam nog van mijn tijd op het conservatorium en onze wegen zijn weer gekruisd. We hebben in november de release van haar derde EP 'Fat Moon' gespeeld en we zijn van plan het komende jaar veel te gaan spelen.
Tot zover voor nu, de beste wensen en tot ziens op het podium!


7 januari 2013
Nieuw jaar, nieuw nieuws! 2012 is een jaar van hoogtepunten geweest. Veel toffe shows gedaan, een mooie en goed ontvangen plaat (mijn eerste vinyl!) gemaakt met Tommy Ebben & the Small Town Villains en een vette EP van Hot Sushi.
Het komende jaar wordt het met deze bands wat rustiger, omdat beide een jaartje ertussen uit gaan. Iedereen heeft even een break nodig en andere plannen die hij/zij waar wil maken. Tijd voor nieuwe dingen dus!

Als eerste ga ik samen met een aatal heel toffe muzikanten een Bruce Springsteen sessie doen. Eind januari zijn de eerste try-outs en als alles meezit, gaan we in juli in de Undercover-tent op de Zwarte Cross spelen.
Ook ben ik sinds kort bassist bij Dwayne Verheyden, een accordeon-talent uit het zuiden van het land. Daarmee staan inmiddels enkele toffe shows gepland, dus dat wordt leuk.
Uiteraard geef ik ook nog steeds les en ben ik altijd op zoek naar leuke projecten, dus ben niet bang om contact met me op te nemen!


4 februari 2012
Voor de volledigheid heb ik maar eens een discografie gemaakt en op mijn site gezet. Alles waar ik op meespeel en wat officieel gereleased is staat erbij. Het is nog niet superveel, maar hopelijk gaat het dat wel ooit nog worden!
Je vindt hem links in het menu, of je kunt klikken op DISCOGRAPHY.


9 januari 2012
De nieuwe clip van Hot Sushi is uit!
Check hem bij MEDIA of op YouTube.


26 augustus 201116 mei 2011
Sinds kort ben ik de nieuwe bassist van Tommy Ebben & The Small Town Villains, een toffe roots band die je vast ergens gaat zien de komende tijd! Kijk maar even in mijn AGENDA om te zien waar we allemaal spelen.

2 mei 2011
Geen nieuwe spullen dit keer, maar wel iets nieuws: ik doe mee aan de Bosch Parade 2011 en wel als zanger. Songschrijver en componiste (en voormalig bandgenoot natuurlijk) Sabine de Lat heeft een stuk geschreven speciaal voor deze gelegendheid en ik ga hieraan mee doen. Heel wat anders, maar wel leuk! De Parade trekt op 5 verschillende data door de stad, dus kom vooral kijken!

13 februari 2011
Naast dat ik een nieuwe fretless heb (zie wederom bij GEAR), is helaas de wekelijkse Ameezing Sessie in de Bolle in Tilburg afgelopen. Ondanks een enorm aantal bezoekers afgelopen week, heeft de Bolle de stekker eruit getrokken. We zijn hard op zoek naar andere mogelijkheden om toch weer mensen te kunnen laten zingen, maar daarover meer als er concrete dingen bekend zijn.

10 januari 2011
Het is alweer een tijdje geleden, dus tijd voor een update! Allereerst heb ik een nieuwe bas! Een Mike Lull PT, echt een te gek instrument! Kijk even bij GEAR voor een fotootje en wat meer info.
Daarnaast is de tour met Patrick Le Duc en Bløf inmiddels helaas afgelopen. Het was echt een hele toffe tijd en ik hoop dat we elkaar snel weer gaan zien. Wij moeten het als band dus nu weer op eigen houtje gaan doen en dat begint met de release van de nieuwe single volgende week! Houdt de site van PLD in de gaten voor meer info!
Wat ook leuk nieuws is, is dat ik ondertussen licentie-houder geworden ben van de Rockacademie. Dat wil zeggen dat ik een voortraject mag uitvoeren, om vervolgens bij de Rockacademie aan te geven of ik denk dat een student potentie heeft om op de Rockacademie te studeren. Als ik dat aangeef, houdt dat in dat de student de eerste ronde van de selectie sowieso door komt. Dat is natuulijk behoorlijk interessant voor mensen die graag aan de Rockacademie willen gaan studeren! Heb je interesse hierin? Mail me dan!